User

Change your cover photo
Change your cover photo

Na voedsel komt onderdak al snel in het rijtje 'belangrijkste levensbehoeften'. Warmte en veiligheid zijn hier de basisbehoeften maar vervolgens wil men sfeer en leefkwaliteit. Ik werk graag aan het leveren van zowel deze basisbehoeften als de meer complexere behoeften, die ook belangrijk zijn voor een gelukkig mens.

Zo ligt mijn passie bij bouwkunde en bouwkunst maar ook bij sociale projecten die te maken hebben met onze leefomgeving of met activiteiten in en rondom gebouwen.

Ik ben in het vak terecht gekomen doordat ik in mijn vrije tijd bouwkundige plattegronden aan het tekenen was. Het architecten vak beheersen door Bouwkunde te studeren aan de TU Delft was dus een snel genomen besluit. Naast de vakstudie vind ik het uiterst belangrijk om in de praktijk ervaring op te doen. Dit zorgt voor een betere structuur van de opgedane informatie. De architect moet zijn idee zo exact mogelijk kunnen overbrengen aan de aannemer, dit vergt een wederzijds begrip van elkaars vak. Ook is het zeer belangrijk om de wensen van de opdrachtgever te begrijpen en het verkregen budget hieraan te koppelen. Zo zijn informatiebemiddeling en kostenkennis belangrijke gereedschappen van de architect om voor de opdrachtgever en de eindgebruikers de maximale toegevoegde waarde te creëren.

Ervaring heb ik opgedaan in de aannemerij, bestuurlijke functies, architectuur, projectontwikkeling en sociale projecten. Dit zorgt ervoor dat ik weloverwogen advies kan geven.

Er bestaan kansen voor nieuwbouw op de woningmarkt, voor energetisch onderhoud aan bestaande woningen, voor het verbeteren van de woonkwaliteiten van individuele bewoners en natuurlijk voor velen diverse sociale projecten.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ian
Gordon